Vision 10 Software - Vision 10 (2024)

;

Vision 10 Software

Online viewer gemaakt op maat

Vision 10 Software

Software is het onderdeel binnen Vision 10 waarbij je verschillende soorten data zelf kan toevoegen. Dit kan bestaan uit luchtfoto’s, 3D-modellen of puntenwolken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Eigen data invoegen
  • Viewer voor 3D modellen
  • Puntenwolken kunnen ontsluiten

Neem contact op

Bekijk tarieven

Offerte Vision 10 Software

Vision 10 Software - Vision 10 (1)

Software

Vision 10 software stelt je in staat om leveranciersonafhankelijk al je beeldmateriaal en 3D/ 2D geo-data te ontsluiten binnen één omgeving. Deze data kan bestaan uit luchtfoto`s, 3D-modellen of puntenwolken van verschillende leveranciers. Met Vision 10 software heb je alle data gecombineerd op één online locatie beschikbaar. Beschik je over historie van andere leveranciers? Geen probleem, wij ontsluiten de historie voor je binnen dezelfde omgeving.

Wil je complexe ruimtelijke vraagstukken inzichtelijk maken? Gebruik onze 3D viewer inclusief 3D meshes om je ruimtelijke plannen te presenteren op een snelle en duidelijke manier.

Met Vision10 software bent u volledig baas over uw eigen data.

Meer weergeven

Luchtfoto materiaal

Ontsluit je luchtfoto`s binnen de Vision10 online viewer. Je kunt meerdere jaargangen als lagen beschikbaar maken en deze in combinatie raadplegen. Tevens kun je via het portaal WMS lagen publiceren of raadplegen. Door al je historische luchtfoto`s als lagen aan het portaal toe te voegen kun je al het materiaal in één oogopslag raadplegen.

Meer weergeven

Vision 10 Software - Vision 10 (2)

Vision 10 Software - Vision 10 (3)

Panoramabeelden

360 graden panorama straatbeelden vanaf straatniveau genomen bieden een schat aan informatie. Raadpleeg en bevraag deze 360 graden panoramabeelden binnen de Vision 10 online viewer. Deze omgeving stelt je in staat om al je beeldmateriaal in combinatie met andere databronnen te raadplegen. Voer tevens inspecties en metingen uit op dit beeldmateriaal doormiddel van de meetfunctionaliteiten die beschikbaar zijn in de web-omgeving.

Meer weergeven

Obliek beelden

Obliek beelden worden genomen vanuit het vliegtuig onder een hoek van 45 graden met het aardoppervlak. Hierdoor worden de achter- en/of zijkanten van gebouwen en objecten zichtbaar.
Door Vision 10 zijn alle objecten snel en nauwkeurig te inspecteren vanuit alle windrichtingen. Hierdoor kun je makkelijk inspecties uitvoeren op lastig toegankelijke of afgelegen locaties vanachter je computer.

Meer weergeven

Vision 10 Software - Vision 10 (4)

Vision 10 Software - Vision 10 (5)

LiDAR puntenwolken

LiDAR staat voor Light Detection and Ranging en is een technologie die de afstand tot een object of oppervlak bepaalt door gebruik te maken van laserpulsen. LiDAR is vergelijkbaar met radar, waarbij radiogolven worden gebruikt in plaats van in dit geval lasergolven. Het bijzondere van deze LiDAR techniek is dat zij het mogelijk maakt om eventuele aanwezige vegetatie en begroeiing uit de metingen te elimineren. Hiermee is het mogelijk om de werkelijke maaiveldhoogte te meten. De LIDAR-puntenwolken zijn makkelijk te ontsluiten via het Vision10 platform en in combinatie met het aanwezige beeldmateriaal te raadplegen.

Meer weergeven

3D module

Met de 3D module is het mogelijk om meerdere 3D data producten bij elkaar te voegen. 3D tekeningen, puntenwolken en fotorealistische 3D modellen kunnen in deze omgeving worden ingeladen. Hierdoor is het mogelijk om je BIM model, Sketchup of Revit model in het portaal te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D tekeningen van nieuw te bouwen woningen. Wanneer je beschikt over een fotorealistisch 3D model, een kopie van de buitenwereld, is het mogelijk je project te visualiseren in de betreffende omgeving. Hierdoor is direct voor een ieder inzichtelijk wat voor impact de bouw in de omgeving heeft.

Heel Nederland in 3D
Vanuit ons ingewonnen beeldmateriaal kunnen wij overal in Nederland een fotorealistisch 3D model genereren.

Meer weergeven

Vision 10 Software - Vision 10 (6)

Vision 10 Software - Vision 10 (7)

Software in eigen huisstijl

Vision 10 Software is geheel in eigen huisstijl te configureren. Doormiddel van aanpasbare kleurinstellingen en het weergeven van eigen logo`s kun je de viewer inrichten als eigen omgeving. Hierdoor kun je de viewer inzetten voor promotie doeleinden en gebruiken in uitingen naar klanten.

Meer weergeven

Editor functie

In de online viewer zit een (live) edit functie. Met deze editor is het mogelijk om objecten en mutaties (live) in de database te doen. Zo kun je 3D objecten in de aanwezige 3D omgeving publiceren, denk hierbij aan windmolens, machines, hekken, bomen en andere objecten. Ook is het mogelijk een eigen 3D bibliotheek te gebruiken waarin je eigen 3D objecten zijn opgeslagen. Zo krijgt de klant een optimale beleving van deze 3D omgeving.

Meer weergeven

Vision 10 Software - Vision 10 (8)

Vision 10 Software - Vision 10 (9)

Historisch beeldmateriaal

Beschik je over historisch beeldmateriaal van verschillende leveranciers? Of heb je meerdere luchtfoto`s en puntenwolken lokaal staan? Vision 10 Software ontsluit al deze software in één omgeving en stelt je in staat om deze data te bevragen en bekijken vanuit één online omgeving. De volgende databronnen zijn probleemloos te ontsluiten:

  • Luchtfoto`s
  • Obliek beelden
  • Panoramabeelden
  • Airborne puntenwolken
  • Mobiele puntenwolken
  • Vector informatie
  • 3D meshes

Meer weergeven

Vision 10 Software - Vision 10 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6585

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.